Diary of a Wimpy Kid (2010-2012)

Diary of a Wimpy Kid (2010)



Η best seller σειρά εικονογραφημένων βιβλίων του Τζεφ Κίνεϊ, με τις περιπέτειες ενός εξυπνάκια μαθητή, έρχεται στην μεγάλη οθόνη σε μια live action διασκευή. Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Θορ Φρόιντενθαλ (“Hotel for Dogs”), ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι νεαροί ηθοποιοί Κλόι Μόρετς (“500 Days of Summer”) και Ζάκαρι Γκόρντον (“The Brothers Bloom”).
Ηθοποιοί:Zachary Gordon, Steve Zahn, Robert Capron, Devon Bostick
Σκηνοθέτης:David Bowers
Σενάριο:Maya Forbes, Jeff Kinney
Είδος Ταινίας:Κωμωδία | Οικογένεια
Επίσημη Πρεμιέρα:19 Μάρτη 2010 (ΗΠΑ)
Διάρκεια:94'
βαθμολογία:6.1
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2023453/


Trailer



 Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011) 


Σε αυτό το sequel της εκπληκτικής επιτυχίας του 2010, ο Greg Heffley, το παιδί που έκανε τον "Wimpy" cool, επιστρέφει σε μια συνολική νέα οικογενειακή κωμωδία βασισμένο στο μπεστσέλερ μυθιστόρημα του Jeff Kinney. (Το Wimpy Kid του Kinney μέχρι στιγμής έχει πουλήσει 42 εκατομμύρια βιβλία.) Καθώς ξεκινάει η έβδομη τάξη, ο Greg και ο μεγαλύτερος αδελφός του Rodrick πρέπει να αντιμετωπίσουν τις άστοχες προσπάθειες των γονιών τους να τα ξαναβρούν.
Ηθοποιοί:Zachary Gordon, Devon Bostick and Robert Capron
Σκηνοθέτης: David Bowers
Σενάριο:Gabe Sachs
Είδος Ταινίας:Κωμωδία | Οικογένεια
Επίσημη Πρεμιέρα:25 Μάρ, 2011 (ΗΠΑ)
Διάρκεια:99'
βαθμολογία:6.3
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1650043/
Trailer


Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012)


Τώρα, η οικογένεια Heffley επιστρέφει με μια τρίτη ταινία με τίτλο Diary of a Wimpy Kid: Dog Days, με τον κύριο χαρακτήρα Greg Heffley (Zachary Gordon) στις θερινές διακοπές του να προσποιείται ότι έχει δουλειά σε ένα country club πλουσίων, κάτι που θα τον κρατήσει μακριά από ενοχλητικές ατυχίες σε μια δημόσια πισίνα και από ένα ταξίδι για κάμπινγκ που ξέρει ότι θα πάει στραβά.
Ηθοποιοί:Zachary Gordon, Steve Zahn, Robert Capron, Devon Bostick
Σκηνοθέτης:David Bowers
Σενάριο:Maya Forbes
Είδος Ταινίας:Κωμωδία | Οικογένεια
Επίσημη Πρεμιέρα:3 Αυγούστου του 2012 (ΗΠΑ)
Διάρκεια:94'
βαθμολογία:6.1
imdb:http://www.imdb.com/title/tt2023453/


Trailer
loading...
Share this article :
 

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Μεταξύ άλλων, οι πάροχοι του εκάστοτε site είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού που αναπαράγουν. Copyright © 2011. Online Tainies - All Rights Reserved