Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα και τα 4 (1982-1987)

Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα(1982)


Ο Λυκειάρχης ενός ιδιωτικού σχολείου καταφέρνει να χαλιναγωγήσει μία ομάδα ατίθασων μαθητών που πηγαίνουν στο σχολείο μόνο για πλάκα.
Η ταινία Ρόδα Τσάντα Και Κοπάνα 1 έκοψε πάνω από 400.00 εισιτήρια.  Σκηνές της ταινίας γυρίστηκαν στην καφετέρεια "Αστεροσκόπειο" στο Θησείο.
ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιώτα ΠαπαθανασίουΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: 1982
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 93'

Προβολή από youtube





Ρόδα τσάντα και κοπάνα 2



Οι καθηγητές ενός ιδιωτικού σχολείου βασανίζονται από τους μαθητές τους, οι οποίοι προτιμούν να ασχολούνται με φάρσες παρά με τα μαθήματά τους! Ολοι μαζί όμως, ετοιμάζονται να εκτονωθούν στην τετραήμερη σχολική εκδρομή... Διασκεδαστικές καταστάσες και ξεκαρδιστικά απρόοπτα συνθέτουν το σκηνικό μιας απολαυστικής κωμωδίας.

Έτος Παραγωγής: 1983
Διάρκεια: 0 λεπτά
ΠΑΡΑΓΩΓΗ: 0
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ομηρος Ευστρατιάδης
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Μίμης Φωτόπουλος,Γιάννης Γκιωνάκης,Γιάννης Βογιατζής,Νίκος Ρίζος


Προβολή από youtube

Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα, Νο 3


 



Οι καθηγητές του σχολείου πιστεύουν ότι γλίτωσαν από τη φουρνιά των ατίθασων μαθητών, οι οποίοι τους ταλαιπώρησαν τόσο πολύ. Όμως οι μαθητές θα επιστρέψουν στις τάξεις, αξιώνοντας να πάρουν το απολυτήριο χωρίς χατίρια. Αρχηγός τους τώρα θα είναι ο Μπίλιας και οι πλάκες θα μπουν ξανά στην ημερήσια διάταξη.
Ηθοποιοί: Σωτήρης Τζεβελέκος, Γιώργος Ρήγας, Στηβ Ντούζος, Τέτα Ντούζου, Μίμης Φωτόπουλος, Νίκος Ρίζος, Γιάννης Γκιωνάκης

Προβολή από youtube




Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα 4 (1987) 


Ο Μπίλιας και η παρέα του, απόφοιτοι πια, μαραζώνουν που δεν είναι μαθητές. Όμως η Φλώρα έχει μια καταπληκτική ιδέα. Έτσι το θηριοτροφείο ξαναβρίσκεται στο σχολείο και αρχίζουν οι πλάκες και οι συμφορές...

Ηθοποιοί: Νίκος Ρίζος (Ηρακλής Ντερέκης, γυμναστής) , Τάσος Προύσαλης (μαθητής) , Πάνος Νικολαϊδης , Ντόρα Χατζηγιάννη , Κατερίνα Πιέτρη , Δήμητρα Σερεμέτη , Κώστας Παπαχρήστος , Νίκη Φιλοπούλου , Κώστας Τερζάκης , Έλενα Τζαβαλιά (μαθήτρια) , Πέπη Σταυροπούλου (μαθήτρια) , Γιώργος Ματαράγκας (μαθητής) , Τζώρτζια Θεοδώρου (μαθήτρια) , Δημήτρης Φραγκιόγλου , Λιάνα Ρουσσέα , Ελένη Παπαδοπούλου.

Προβολή από youtube

loading...
Share this article :
 

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Μεταξύ άλλων, οι πάροχοι του εκάστοτε site είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού που αναπαράγουν. Copyright © 2011. Online Tainies - All Rights Reserved