Resident Evil Collection (2002-2012)

Resident Evil (2002)

Η Alice και η Rain είναι οι επικεφαλής μιας ομάδας επίλεκτων commando. Σκοπός τους είναι να διεισδύσουν στην «κυψέλη», ένα τεράστιο υπόγειο εργαστήριο γενετικής το οποίο ανήκει στην πανίσχυρη Umbrella Corporation. Εκεί ένας επικίνδυνος ιός που αναπτυσσόταν μυστικά έχει διαρρεύσει, σκοτώνοντας το προσωπικό του αχανούς εργαστηρίου. Για την ακρίβεια το προσωπικό δεν είναι νεκρό αλλά απέθαντο (undead). Διατηρούν βασικές ζωτικές λειτουργίες και αναζητούν τροφή. Τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα μιας και η ομάδα έχει μόνο τρεις ώρες για να προλάβει να κλείσει τον υπερυπολογιστή που διοικεί το εργαστήριο και να σφραγίσει την «κυψέλη» πριν ο ιός εξαπλωθεί στην επιφάνεια της γης. Όπως είναι βέβαια αυτονόητο, θα υπάρξουν πολλά εμπόδια στην προσπάθεια αυτή ενώ η ομάδα δεν θα καταφέρει να φτάσει αλώβητη στον προορισμό της.

Παραγωγή : UK | Germany | France

Επίσημη Πρεμιέρα : 24 May 2002 (Greece)
Σκηνοθέτης : Paul W.S. Anderson
Σεναριογράφος : Paul W.S. Anderson
Ηθοποιοί : Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Eric Mabius, James Purefoy, Martin Crewes
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0120804/
Trailer
Προβολή

Resident Evil: Apocalypse (2004)

Δύο χρόνια μετά την πρώτη ταινία κυκλοφορεί το δεύτερο μέρος της μεταφοράς στη μεγάλη οθόνη του γνωστού videogame. Η ιστορία διαδραματίζεται σχεδόν αμέσως μετά το σημείο που είχε τελειώσει η πρώτη ταινία. Η εντολή που δίδεται να ξανανοίξει η Κυψέλη, έχει ως συνέπεια την άμεση μόλυνση ολόκληρου του Raccoon City. Η Umbrella corporations υψώνει τείχος και εκατοντάδες μένουν κλεισμένοι μέσα, κυνηγημένοι από τα zombies. Στη μέση του πανικού θα ξυπνήσει η Alice που νιώθει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μαζί με την δυναμική πρώην αστυνομικό Jill Valentine και κάποια μέλη της Umbrella θα μείνουν πίσω για ναα προσπαθήσουν να βρουν μέσα στην πόλη ένα κοριτσάκι ονόματι Angie Ashford. Ο επιστήμονας πατέρας της Dr. Ashford τους προσφέρει έξοδο διαφυγής αν καταφέρουν να σώσουν την κόρη του. Και όλα αυτά ενώ εκτός από τα συνηθισμένα νεκροζώντανα κάτι πολύ μεγαλύτερο και πιο άσχημο κυκλοφορεί εκεί έξω έχοντας οδηγίες να βρει και να εξοντώσει την Alice.

Παραγωγή : Germany | France | UK | Canada
Επίσημη Πρεμιέρα : 22 October 2004 (Greece)
Σκηνοθέτης : Alexander Witt
Σεναριογράφος : Paul W.S. Anderson
Ηθοποιοί : Milla Jovovich, Sienna Guillory, Mike Epps, Oded Fehr, Jared Harris
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0318627/
 
Resident Evil: Extinction (2007)

Το τρίτο και τελευταίο μέρος της σειράς ταινιών "RESIDENT EVIL". Βασισμένο και στο πολύ δημοφιλές video game , το "RESIDENT EVIL 3" συνεχίζει την επιτυχία των προηγούμενων. Η Alice (Μιλα Γιοβοβιτς) προσπαθεί να εμποδίσει έναν φονικό ιό που απειλεί να μετατρέψει κάθε ανθρώπινο ον σε …αθάνατο. Γίναμε μάρτυρες της αρχής, είδαμε την αποκάλυψη , τώρα είμαστε αντιμέτωποι με τον αφανισμό!
Παραγωγή : France | Australia | Germany | UK | USA
Επίσημη Πρεμιέρα : 22 November 2007 (Greece)
Σκηνοθέτης : Russell Mulcahy
Σεναριογράφος : Paul W.S. Anderson
Ηθοποιοί : Milla Jovovich, Oded Fehr, Ali Larter, Iain Glen, Ashanti, Christopher Egan, Spencer Locke, Matthew Marsden, Linden Ashby, Jason O'Mara, Mike Epps, Joe Hursley, John Eric Bentley
imdb:http://www.imdb.com/title/tt0432021/


Resident Evil: Afterlife (2010)

Σε έναν κόσμο ρημαγμένο από έναν ιό, που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ζόμπι, η Άλις συνεχίζει το ταξίδι της για την εύρεση επιζώντων. Μια πληροφορία θα την οδηγήσει στο Λος Άντζελες, όπου υποτίθεται πως βρίσκεται ένα λιμάνι σωτηρίας. Η πόλη όμως είναι κατακλυσμένη από ζόμπι και η Άλις πλησιάζει σε μια θανάσιμη παγίδα.
Σκηνοθεσία: ΠΟΛ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
Σενάριο: ΠΟΛ ΑΝΤΕΡΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΜΙΛΑ ΓΙΟΒΟΒΙΤΣ , ΛΑΡΤΕΡ ΑΛΙ , ΣΙΕΝΑ ΓΚΙΛΕΡΙ , ΟΥΕΝΤΓΟΥΟΡΘ ΜΙΛΕΡ
Διάρκεια: 97 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2010
Χρονολογία παραγωγής: 2010
Είδος ταινίας: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΗΠΑ
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1220634/

Resident Evil: Retribution (2012)


Το Resident Evil: Η Τιμωρία είναι το πέμπτο φιλμ της κινηματογραφικής σειράς που έχει σημειώσει τεράστια εμπορική επιτυχία. Σε αυτήν την ταινία ο θανατηφόρος ιός της Umbrella Corporation συνεχίζει να καταστρέφει τον πλανήτη γη, μετατρέποντας τον παγκόσμιο πληθυσμό σε σαρκοφάγες λεγεώνες. Η τελευταία και μοναδική ελπίδα της ανθρωπότητας, η Alice (Milla Jovovich) ξυπνάει στο στόμα του λύκου, ενώ ανακαλύπτει πράγματα για το μυστηριώδες παρελθόν της. Περιτριγυρισμένη από εχθρούς, η Alice συνεχίζει να καταδιώκει αυτούς που ευθύνονται για την τραγωδία από το Τόκυο μέχρι τη Νέα Υόρκη, τη Γουάσινγκτον και τη Μόσχα. Αυτή η περιπέτεια θα την κάνει να αλλάξει γνώμη για ό,τι θεωρούσε μέχρι σήμερα αληθινό. Με τη βοήθεια καινούριων συμμάχων και παλιών φίλων, η Alice θα πρέπει να επιβιώσει, ώστε να αποδράσει από έναν εχθρικό κόσμο στο χείλος της καταστροφής. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.
Είδος ταινίας: Action | Horror
Βαθμολογία: 5.9/10 (26,755)
Σκηνοθεσία: Paul W.S. Anderson
Σενάριο: Paul W.S. Anderson
Ηθοποιοί: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Michelle Rodriguez, Aryana Engineer
Πρεμιέρα (US): 20/09/12
Πρεμιέρα (GR): 20/09/12
Runtime:96 min 
Χώρα παραγωγής: Germany | Canada
imdb:http://www.imdb.com/title/tt1855325/
Trailer
Προβολή
loading...
Share this article :
 

Η παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί διαδικτυακό κατάλογο site και ΔΕΝ φιλοξενεί streamings ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα στον χώρο της. Το υλικό και όλα τα δικαιώματα ανήκουν στην εκάστοτε σελίδα. Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το περιεχόμενο των site. Το υλικό όπως τονίζεται δεν φιλοξενείται στον διακομιστή μας , δεν έχουμε καμία σχέση με ανέβασμα υλικού και όποια τεχνικά ή νομικά θέματα συνδέονται με αυτούς. Μεταξύ άλλων, οι πάροχοι του εκάστοτε site είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για την εξασφάλιση των πνευματικών δικαιωμάτων του υλικού που αναπαράγουν. Copyright © 2011. Online Tainies - All Rights Reserved